Для приготування цієї традициiйної страви Вам потрiбно:
• зріла квасоля - 200 г
• цибуля ріпчаста - 2 головки
• морква - 2 шт
• перець - 2 шт (свіжий та сушений)
• м'ята - 2-3 гілочки
• олія - 4 столові ложки
• кольорова сіль - за смаком
• сіль - за смаком
• помідор стерилізований або томатна паста для підливи
• олія - 2 столові ложки для підливи
• борошно - 1 столова ложка для підливи
• паприка - 1/4 ч.л. для підливи
У каструлю з холодною водою, покласти квасолю та 1 нарізану цибулину і довести до кипіння. Після кипіння, додати другу нарізану цибулину, перець і моркву. Незадовго до того, як квасоля буде готова, додати сіль, м'яту і кольорову сіль і варити до готовності.
Борошно обсмажити в невеликій кількості олії і додати до нього червоний перець і томатну паста. Підливу перемішати і залити в квасолю. Кип'ятити протягом 15 хвилин і готово до вживання.
|